A szájüregi lézeres akupunktúra Budapesten is elérhető. De miért hasznos ez az Ön számára? A lágylézerek biológiai hatása lényegesen erősíthető, ha az akupunktúrás pontokon alkalmazzák. Ugyanis, ha a megfelelő pontokat sugározzuk be, akkor a lézerakupunktúra segítségével az általános szöveti hatásokon felül a szervezet egész energiarendszerét harmonizáljuk, összhangban az akupunktúra alapelvével.

A lézerakupunktúra kiemelt jelentőségű, gyors, fájdalommentes hatása és egyszerű kivitelezhetősége miatt is. A biológiai fogorvoslásban szinte állandó eszköz, hiszen segítségével a fogászati beavatkozások szövődményei nagyságrendekkel csökkenthetők.

Az akupunktúra jótékony hatása a fogászatban

lézerakupA soft lézer biológiai hatása nagymértékben erősíthető, hogyha azt akupunktúrás pontokon alkalmazzák, hiszen – ahogyan azt már említettük – a megfelelő pontok besugárzásával a szervezet egész energiarendszerét harmonizáljuk.

A lézerakupunktúra egyszerűen kivitelezhető, kiemelt jelentőségű, gyors és fájdalommentes. A biológiai fogorvoslás állandó eszköze, mivel a fogászati beavatkozások szövődményei nagymértékben csökkenthetők.

Lézeres akupunktúra Budapesten

Fogászati rendelőnkben elérhető a lézeres akupunktúra Budapesten, a 2. kerületben, a Zsigmond tér 8-as szám alatt (1. emelet 11. ajtó). Kérjen időpontot vagy jelentkezzen be online!