Online videokonzultáció a HerbaDENT Biológiai Fogászaton, az otthona kényelméből!

online konzultációAz ország távolabbi pontján, esetleg külföldön él? Nincs lehetősége személyesen megjelenni a rendelőben? Akkor ez a lehetőség Önnek szól!

A mai rohanó világunkban szinte azonnal szeretnénk választ kapni a kérdéseinkre, különösen ha az egészségünkről van szó. Hisszük, hogy a személyes találkozó és orvosi vizsgálat elengedhetetlen, ám sokszor erre nincsen lehetőségünk. Éppen ezért vezettük be rendelőnkben is az online konzultáció lehetőségét.

Kiknek ajánlott az online konzultáció? Mindenkinek! 

Az első konzultációs időpont alkalmával a kezelő orvos megvizsgálja a pácienst, megbeszélik a jelenlegi panaszokat, problémákat, átnézi a leleteket, röntgen felvételeket és a jelenlegi státusz alapján kezelési tervet készít. Még csak ezután kerül sor a szükséges időpontok egyeztetésére, ütemezésére. 

Egy külföldön vagy az ország távolábbi pontján élő páciens részére ez időveszteség lehet, hiszen sokszor egy komplett, több beavatkozásból álló kezelési terv megvalósítására is korlátozott idő áll rendelkezésre. 

Amennyiben nehezen tudja megoldani a rendelőbe való bejutást, fizikai állapota nem engedi vagy kisbabával van otthon, szintén ideális megoldás lehet.

Amennyiben kérdése merül fel a kezelési tervvel, a folyamatban lévő kezelésekkel kapcsolatban, vagy bármilyen olyan kérdése lenne, amit mindenképpen az orvossal szeretne egyeztetni, nem szükséges külön eljönnie a rendelőbe. 

Miért jó az online konzultáció lehetősége?

Az online konzultációnak köszönhetően nem szükséges bejönnie személyesen a rendelőbe az elsődleges diagnózis felállításhoz. Az orvossal megbeszélteket követően, gyorsabban alkalma nyílhat a szükséges időpontok lefoglalására.

 

Időpontkérés

Kérjen hozzánk időpontot konzultációra!

Várjuk Önt személyesen vagy online videókonzultációnkon!
Időpontkérés

Mire van szükség a páciens részéről?

Mivel ebben az esetben az orvosnak nincsen lehetősége az alapos szájvizsgálatra, így a pontos diagnózis megállapítása sem lehetséges. Éppen ezért nagyon fontos, hogy ha vannak korábbi leletei, röntgen vagy CT felvétele (lehetőleg friss lelet), mindenképpen még az online konzultációs időpont előtt küldje el a rendelőnek, hogy a kezelő orvos kiértékelhesse azokat. Így pontosabb képet kapunk az Ön jelenlegi egészségi állapotáról. 

*Az online konzultációt követően elkészített kezelési terv és árajánlat az első személyes találkozót és vizsgálatot követően módosulhatnak. 

Mit nyújt a rendelő az online konzultáció során?

Az online konzultáció alkalmával az alábbiakra van lehetőség: 

  • orvossal történő egyeztetés, konzultáció
  • egyénre szabott *előzetes kezelési készítése (írásban küldjük el a lehető leghamarabb)
  • recept felírása
  • szükséges kezelések egyeztetése
  • felmerülő egyéb kérdések egyeztetése az orvossal

*Az online konzultációt követően elkészített kezelési terv és árajánlat az első személyes találkozót és vizsgálatot követően módosulhatnak. 

Hogyan vehető igénybe? 

Az online konzultációra is mindenképpen előzetes időpont egyeztetés szükséges, amelyet a már megszokott elérhetőségeken keresztül tud megtenni. 

Kollégáink felajánlják, majd lefoglalják az Önnek megfelelő időpontot, így adott napon és időben kerülhet rá sor.

Mi szükséges hozzá?

Az online konzultáció elengedhetetlen eszköze a stabil internetkapcsolat és egy videóhívásra alkalmas eszköz. 

 

Időpontkérés

Kérjen hozzánk időpontot konzultációra!

Várjuk Önt személyesen vagy online videókonzultációnkon!
Időpontkérés