fogorvos

Bosnyák_Kata

Dr. Bosnyák Katalin a Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Karán szerzett fogorvos diplomát.

Egyik fő érdeklődési területe a konzerváló fogászat, azon belül is az esztétikai fogászat, de nagy érdeklődést mutat a protetika és az orthodontia tudománya felé is.

Tanulmányai során lehetősége nyílt a 3M cég szervezésében, különböző szakmai programokon részt venni, ezáltal tudása és szemléletmódja szélesítésére, valamint a nemzetközi fogorvos képzésbe is betekintést nyerhetett a Jules Allemand nemzetközi esztétikai fogászati verseny által, miközben értékes kapcsolatokra és tudásanyagra tett szert.

Munkája során egyik fő célja, hogy szakmailag kifogástalan, a betegei igényeinek megfelelő, esztétikus és korrekt megoldást nyújtson, és mindeközben a kezelések kellemes hangulatban, félelem és fájdalom nélkül teljenek.

Szakmai képzések:

  • Vanini-féle anatómiai rétegzési technika – Micerium (esztétikus front és molaris restaurátumok)
  • Gépi gyökérkezelés elméleti, gyakorlati kurzus (2017. október, Budapest, Front-Dent)
  • XIII. Jules Allemand Anatómiai Rétegzési Technika nemzetközi hallgatói esztétikai fogászati verseny (2017) –Szegedi Tudományegyetem: I. helyezett, Országos forduló: I. helyezett, ezáltal ő képviselhette Magyarországot az Olaszországban megrendezésre kerülő nemzetközi fordulón.
  • 3M – Dentist of the Future, Oral Care Solution Division –európai egyetemi program, kiválasztott résztvevő (2016-2017)
  • Perspektívák a Paro-Implantológiában és a Komprehenzív Fogászatban konferencián való részvétel (2014, 2015, 2016, 2017, 2018)
  • Dental World Fogászati Konferencián való részvétel (2017. október)
  • Szegedi Fogorvos Találkozó és Tudományos Konferencián való részvétel (2017. szeptember)